Friday, December 19, 2008

SIRIH PULANG KE GANGGANG



Macam sesuatuh je tajuk kat atas tu kan?

Actually, aku baru je dapat email dari HQ pagi ni kena attend meeting this 23hb. Ermm best nya dapat balik umah sendiri dan bolehlah aku pelahap nasik lemak puas-puas. Ujung tahun balik lagik sebab nak kena utilize home leave travel yang akan expire tu. Best....memang best....sebab balik free!!

Bak kata lagu Once, cintaku tetap di Malaysia ...tak gitu!!

8 comments:

Farah said...

member saye kate nasi lemak kat kg baru sedap2.. tak penah le try.. bro, kt umah bro (mesia) kat mane nasi lemak yg maveles?

Lily.Lulu said...

yaaaaaaa ..
sila pulang sila pulang
boleh makan nasi lemak sampai lebam
yah yah yah !!!

nanti leh la kita lepak2 ye bang
makan lagiiiiiiiii
:D

Anonymous said...

Salam -

Bro....sambut new Year kat tanahair ?

CNW

orangrawa said...

Farah....tak pasti kat mana nasik lemak best....kawan dok subang jaya...rasanya takda nasik lemak yg powerina.

Lily....harus...jom makan-makan lagik!!

CNW...rasanya kat Msia tapi taktaulah plak kalau gilaku tetiba divert ke tempat lain plak!!

mother of two said...

hehehhe bukan sirih pulang keganggang. org mengantuk disorong tilam... hiksss:)

orangrawa said...

mO2.....ya tepatttttttttt sekali tu!!!

Ziana said...

bang..
mari kumpui kawan2..lepak2 makan2
:)

orangrawa said...

ziana....jom la!!