Thursday, December 18, 2008

LAKARAN EMOSI ANAK-ANAK

Dalam masa aku bertravel tu, aku suka sangat amik gambor budak-budak. Bukan apa, bagi aku, expressi wajah budak-budak ni memang chantek untuk di abadikan dalam gambar.

Budak-budak memang selamba. Kadang-kadang kita pun tak boleh nak agak apa yang ada dalam kepala dia orang. So, aku petik jelah kamera aku merakamkan pelbagai bentuk emosi yang terpancar dari raut wajah dia orang.

Model budak-budak yang digunakan dalam gambar aku ini bukannya profesional apatah lagik jurukameranya yang nan ado ini. Tapi, lagak dan wajah fotogenik mereka yang dirakamkan memang menakjubkan aku. Chantek dan chomel sesangat (bagi aku le). Pelbagai emosi dipancarkan - ada yang ceria, rimas, nak nangis dan macam-macam lagik. Pandai betul budak-budak ni posing.

So, dipersembahkan sekarang buat tatapan kalian, anak-anak kecil yang aku kenal sepanjang perjalanan aku ni yang sememangnya mencerikan hati kita orang.

Model pertama - Adiva







Model kedua - Hafiyy






Model ketiga - Afrina





Model keempat - Hadiff




Model kelima - Hafiyy & Adiva



So, amacam?? Chomel tak anak-anak ni? Sure, cerah masa depan kalau jadi model ni!!
Mintak-mintak mak bapak dia orang tak marah kat aku la sebab promote gegambor anak-anak dia orang ni yek!!

3 comments:

ArnabGumuk said...

ko perasan tak pic terakhir utk model kedua tu ada sumthing special??...refleksi cahaya kat atas kepala dia tu membentuk question mark..seolah2 ko edit n konon2 budak tu tgh tertanya2..heheh..kewl!kewl!!

Lily.Lulu said...

gambar budak2 memang sangat mahal kan bang ..
bila snap gambar dorang rasa best jer
sebab tuh lily nih punya orang prefer amik gambar manusia compare to pemandangan atau bangunan ..
yang tu serah pada ea ler
:D

cantik gmbar
nice !

orangrawa said...

AG...aaah betul la ko cakap..aku pun tak perasan benda tu!!

Lily....betuila....syok tengok budak2 ni...ada expressi...bangunan dan pemandangan takdo!!