Sunday, December 14, 2008

LAST DAY DI LONDON

Hari ni Ahad bersamaan tanggal 14 December 2008 merupakan hari terakhir aku di London. Hari ni tengak sibuk shopping last minit maklumla hari Ahad kedai kat London ni bukak dari pukul 12 tengahari sampai 6 petang ajo. Punyalah malaskan? Tapi yang best tu skrg banyak kedai dah ada sale dan some shops tu memang giler murah.

Anyway, drop kejap kat internet cafe kat Cranborn St ni for GBP1 sejam untuk search direction ke satu tempat. Kemana tu......rahsia uolss!!!

Oklah....yang nak dicari dah jumpa....skrg nak sambung shoppping lagik. Mintak-mintak tak excess baggage aku.....tu yang takut tuh!! Beg baru pun dah beli satu sebab tak muat barang yang dibeli.

Oklah......adios amigos!!

4 comments:

mother of two said...

best2... semoga slmt sampai... masuk gambo byk2 dlm fotopages yer... :)

Leez said...

apa yg u beli sampai tak muat beg? Apa plak yg murah giler tu kat sana??? Cuba citer skit...

Lily.Lulu said...

selamat pulang ke phukettttttt !!!
tak menyinggah ke kl dulu ke ??
:D

orangrawa said...

MO2...fotopages takda lagik....nanti nak buat!

Leez....nanti ada satu post sepesel untuk shopping!!

Lily....tak nyempat singgah kali ni!!