Wednesday, December 17, 2008

BIG BEN, PARLIAMENT HOUSE & WESMINSTER ABBEY


Big Ben

Ok....sekarang aku nak cerita pasal lawatan aku ke Big Ben, Parliament House & Wesminster Abbey la plak. Dekat je dengan London Eye tempat-tempat ni dan tempat ni memang biasalah tempat yang dipenuhi dengan pelancong dari merata tempat. Antara gambar-gambar yang aku amik kat sini:-










Tempat ni memang kena pergi tengok especially Big Ben tu sebab landmark ni memang popular sangat dikaitkan dengan bandaraya London nih!

2 comments:

Lily.Lulu said...

sume bahagian atas2 dia tajam2 ..
tapi kalau dah alang2 kat sana, baik pergi tempat2 yang memang bersejarah dan popular .. kalau x rugi !!!

nih kumpul duit ...
tunggu nak sampai je ..
tapi tatau bila
:D

orangrawa said...

Lily...inshallah satu hari gerenti sampai tu!!