Sunday, December 7, 2008

DAY 9 - BACK TO BRISTOL, ENGLAND



Hari ni we all dah balik Bristol, England. Hari ni jugak paling bersentimental value untuk Rasydan dan Zana sebab dia orang akan melawat semula university dia orang belajar dulu yang dinamakan University of West England (UWE - pronounced 'uveeeeee') di Bristol ni. Kami semua berombongan Cik Kiah kesana dibawa oleh our special host iaitu tuan rumah kami tinggal Prof Dr Salima Paul.


Tempat belajar lagi dikenang


Orang Rawa enteprem kejap!!

Dia orang siap sediakan tour guide (awek cun nama Lizzie) lagi untuk bawak we all tour the university yang dah banyak berubah kalau dibandingkan dengan masa Rasydan dan Zana belajar kat sini 11 tahun yang lepas.


Lizzie - our univ tour guide

Gambar-gambar persekitaran UWE, Bristol:-










Dia orang siap kena interview lagik tu by the university rep:-



Sampainya disini, dia orang pun berjumpalah dengan beberapa ex lecturers dia orang ala-ala episod Jejak Kasih versi England la. Aku pun join jugak trip ni dan most of teh time aku tolong amikkan gambar-gambar dia orang buat kenang-kenangan. Pada masa yang sama jugak, kawan kita orang dari Paris, Zainuddin dan keluarga pun join we all di sini. Zainuddin pun dulu study kat sini jugak.



Mengimbau kenangan lama le ni kot:-








Orang Rawa enteprem kejap sebelah Lizzie.

Lepas tour, we all having lunch lah kat sana.



So, itulah hari kenangan yang berharga buat Rasydan, Zana & Zainuddin sebab dapat jumpa semula lecturers dan tempat belajar dia orang 11 tahun yang lampau. Memang penuh sentimental value gitu!!


Family UWE - Rasydan & Zainuddin


Bakal pelapis graduan UWE

4 comments:

Lily.Lulu said...

Wowwwww !! beshnyaaaaaaaaaaaaaa !!
Terasa cam belajar jek balik
hehehehhe
:D

awieworld said...

huarghhh jelesnyer...ko pegi merata....byk foto cantik...kat tempat sana...huarghhh

salji...salju,,,,huarghhh!!!

Leez said...

besh..besh....tingat plak zaman belajar dulu-dulu. Nice photo.

orangrawa said...

Lily.....ngimbau kenangan study dolu-dolu.

Awie....kena datang sini...chantek!!

Leez....percubaaan kamere baru kaedah main belasah aje!!