Wednesday, October 15, 2008

MAKAN-MAKAN @ FUJI RESTAURANT



Malam ni aku dan staff aku pergi makan-makan. Actually, our team baru je dapat Team Reward sebab we all managed to do a good job masa airport incident di Phuket ari tu. Our HQ recognized efforts kita orang dan dapatlah RM500 @ THB5,000 untuk belanja staff-staff aku.

Aku serahkan kat dia orang mana nak makan dan Fuji Japanese Restaurant menjadi pilihan. Lokasinya di Central Festival Phuket yang terletaknya tak jauh dari umah aku. Aku suka dengan pilihan dia orang sebab makanan kat sini best dan macam-macam ada.

So, semua staff aku yang seramai 9 orang tu haruslah datang sebab inikan team effort dan setiap seorang deserve to be here. Aku suka tengok semuanya happy dan ini teramatlah penting bagi aku sebab sokongan dan kerjasama dia orang amatlah aku perlukan dalam menjalani tugasan aku disini. At least, they feel motivated la kan??

So, nilah gambar semua staff-staff aku buat pertama kalinya di pertontonkan masa makan-makan kat Fuji Japanese Restaurant malam tadi.


Nuzaiba

Kanjana

Jongrak

Supatrar

Sapeeing

Pai

Secretaryku - Khun Mah

Zama

Narunong

Ni plak antara makanan-makanan yang diorder:-







Snappy sana-sini bersukaria masa makan:-









Dan akhirnya, time kena bayar, nilah jumlah semuanye. Tengokle banyak tak yang we all order sampaikan punyale panjang berjela bilnya:-



Anyway yang penting everybody happy dan itu yang buat aku pun happy jugak!

5 comments:

leez said...

mengancam tgk makanan tu....mcm sedap jekk. Muka orang siam ni dah mcm muka org kita kannnn.....

hazlin said...

oh tidak!!!!!... makan lagi...
tak pe ... teruskannnn... :D

orangrawa said...

leez...memang kebanyakan muka org siam macam muka org melayu..

kaklin....malam ni another makan2. Kalau sempat i amik gambar!

Lily.Lulu said...

wah .. ramai aweks laa !!!
no wonder syiok keja kat phuket ye bro

hahaha !!
*kidding*

memang panjang berjela jumlah nya tuh .. ngam2 nak 5k baht yer ..

yg penting enjoyyyyyyyyy !!
:)

orangrawa said...

lily....ya betui...hati staff kena jaga!!