Saturday, October 11, 2008

LAWATAN KENGKAWAN

Minggu lepas kawan aku dari KL, Zaity aka Kak Onah dan husband dan kawan-kawan dia dari Qatar datang Phuket. Bercuti raya katanya. So, memandangkan aku plak baru je masuk opis dan agak busy dengan preparation meeting, so aku pun tak berapa berkesempatanlah nak bawak dia orang jalan2.

Anyway, malam pertama kat Phuket, aku bawakle dia orang jalan-jalan kat sekitar Patong Beach. We all sume tengok Simon Cabaret lepas tu dinner kat Uncle's Foo restaurant dan last sekali rambu-ramba kat Bangla Road. Dia orang nak tengok Agogo Girls...so aku bawakle kat beberapa clubs kat situ.

Kat Uncle Foo's restaurant






Kat Bangla Road







So Kak Onah, moga-moga kOrang enjoy lah ye kat Phuket walaupun aku tak berapa berkesempatan nak bawak2 korang dek last minute meeting dan kena balik KL malam Khamis tu.

5 comments:

Miss Reezberry said...

kawan u yang baju itam tu cute lah..nak kenal...

orangrawa said...

kak senduk....i pun tak brapa kenal la. Budak ni duduk kat Bahrain dan kawan kepada husband Kak Onah. Pendiam budaknya.

Lily.Lulu said...

nak pergi situ jugakkkkkkk !!!
nak pergi !!

:D

agogo !

orangrawa said...

lily....boleh...nanti i bawakkan korang!!

Beruang Madu said...

Uhhhh nostalgia nostalgia sangat... ahhhh... best sungguh tempat tu... untung Zul dapa dok sana lagikk...