Monday, October 27, 2008

KL/JAKARTA RETURN RM279 - CUTI 2009



Aku memang dah lama teringin nak ke Jakarta. Setakat ni Surabaya, Jogjakarta, Bandung dan Bali aku dah pernah sampai tapi capital city Indon ni jugak yang aku tak sampai-sampai.

Sebelum ni aku dah pernah beli tiket ke Jakarta tapi bila sampai tarikh nak flynye, aku ada meeting plak yang wajib bukan sunat kena attend gak. So, lebuh gitu jela tiket aku. Lepas tu plan farewell boss aku yang sepatutnya dibuat di Jakarta pada minggu lepas dicancelkan plak. Tak jadi lagi jawabnya.

So, kali ni aku nekad. Apa nak jadi, jadilah. Memandangkan MAS sekarang tengah buat promo baik punya ALL-INCLUSIVE LOW FARES, so aku pun apa lagik, beli tiket ke Jakarta jugak. Tapi ini bukan untuk sekarang tapi tahun depan 2009. Memandangkan bulan April kat sini ada cuti panjang yang dipanggil Songkran Holiday so harus sesangatlah aku melarikkan diri dari Phuket nih.

Check website MAS dan aku try malam ni jugak......pergh!!....dapat sudahnya. Jangan tak caya, roundtrip (pergibalik) tiket dari KL ke Jakarta cuma dikenakan RM279 sahaja. Wah.....murah beb...murah giler. Ini dah termasuk semua sekali including taxes, surcharges, insuran etc. Haruslah ramai mamat-mamat Indon akan naik MAS sempena promo ni nanti!!

Memandangkan tiket yang murah nih, kalaulah ditakdirkan aku tak dapat pergi jugak, maka terpaksalah burn gitu je tiket nih. Tapi aku taklah rasa ralat sangat kot sebab cuma RM279 je. Tapi mintak-mintak dapatle aku pergi ye....untuk cuti-cuti Indon tahun depan.


Jangan lupa lawat kami ya!!


Kedatangan mu akan kami sambut pak!!

Buk.....tunggukan kedatanganku. Aku ngak sabar deh!!!

3 comments:

Lily.Lulu said...

harus pergi tuh bro ..
haruss....

murah bangat deh !!
:D

orangrawa said...

yezza....murah bangat dong!!

Nikli said...

oh..
ths e one yg u story tempoh hari ekk.. murah..
return just 279..!!