Tuesday, October 21, 2008

BALIK KL LAGIK!!



Yezzza...........selamat pulang ke tanahair.....ekele...macam le jauh bebenor Phuket ke KL nih.

Aku suka sangat walaupun balik atas urusan kerja dan dalam bulan ni je dah masuk kali kedua. Nanti bulan November balik lagi. Asyik meeting aje....tapi okla kan....aku suka! At least dapat balik free sebab urusan kerja so Company bayorkan tiket kapatobang.

Sabtu dan Ahad ni pun ada jemputan open house...dua-dua kat Puchong. Kalau sempat pergi le tapi tak pergi tak baik plak sebab umah my oldfrens. So, tengokle nanti.

Since dah ada kat sini, ermmmm.......silap-silap ke William lagi nih. Huhuhuhu!!!!!!!!!

7 comments:

hazlin said...

Balik sekali sambut "raya" ke?

orangrawa said...

aah sambut deepavali kak lin

lillies said...

waah...!!kerapnye balik...ni mesti org kuat company ni....sebab tu asik g meeting je...anyway, saya dah rasa kemalai tu..sedapla...sebab tgk kat blog awak saya suruh maktok saya balik kg mensah untuk amik kemalai tu...thanx sebab kenalkan tradisi orang rawa..kalau tak saya pun xtau...tapi saya ni x reti cakap rawa tau...hehehe...

orangrawa said...

lilies.....kelamai la....bukan kemalai...lol!!!

MNN said...

aiseh zul, tak sempat nak join makan2 kat william.. next time boleh lagi.. :)

lillies said...

sorry r..silap....
hehehe...can i add u in my link??

orangrawa said...

MNN....takpa...next time inshallah boleh aje!

Lillies...thanks...I dah add urs too!