Tuesday, November 11, 2008

PHUKET TATLER COCKTAIL...takde le best bebenor!!


Hotel Lobby ala-ala dalam gua

Saje nak cerita sikit pasal malam tadi. We all dapat jemputan ke koktail anjuran Phuket Tatler kat Evanson Spa & Senses kat Rawai. TEmpat ni memang chantek tapi jauh sikit dari area Patong. Teruja la jugak nak pergi sebab selalunya kalau berkaitan ngan Tatler ni sure bestnya. So, beramai-ramailah rombongan Cik Kiah berangkut ke sana.


Laluan ke tempat party...macam laluan ke Tribal Council Survivor plak!


Sampai je terus dapat massage!

Nama pun koktail kan so jangan haraplah nak makan sakan. Apa yang ada tu je la yang sebat tapikan punyala tak sedap. Too simple makanan dia dan aku pun tak le brapa nak jamah apa yang ada.

Alih-alih lepas tangkap gambar bagai, we all semua larik ke Patong cari makanan buat mengalas perut. Baru puas dapat makan nasik masak merah, udang goreng tepung, lala masak pedas dan TEH TARIK. Yezza.....teh tarik....we all jumpa satu kedai ni namanya KESUMA kat area Patong. Gerai tepi jalan aje tapi sedappppppppp siut dan puas hati sangat. Dulu MNN ada kasi tau pasai kedai ni dan akhirnya jumpa gak.Thanks MNN....aku banyak kali lalu sini tapi tak perasan plak! So, lepas ni agak-agak gian nak rasa teh tarik Malaysia, dah tau le mana nak carik. Yang penting, teh tarik dia memang sedap!!

Ni lah gambor-gambor malam tadi:-


Ngan Shafar & Fahmi


Posing ramai-ramai


Model-model Le Perla


Cenderahati yang diberi

5 comments:

Farah said...

wahh syok nyer bro.. terlior bace bab makan tuh.. hehee..

orangrawa said...

next time makan situ i amik gambo

Lily.Lulu said...

just enjoy the party je la ye bro .. nak enjoy makan x dapek sbb makanan x mengikut selera anak tekak kan ..

hihihi ....

yang penting teh tarik x tinggal tuh !!

:P

orangrawa said...

Lily.....tu la ari tu tak jumpa lagik kedai teh tarik tu!!

MNN said...

sedapkan!! takde ler gian nak makan makanan Malaysia dah.. :)