Sunday, November 16, 2008

KAT BANGKOK SEKARANG!

Dari hari Jumaat aku ada kat Bangkok. Ada meeting ngan boss aku. Malam tu plak ada farewell dinner untuk partner we all. So, tu je la aktiviti aku.

Tapi tadi aku sempat gak ke Chatuchak Market. Tapi tak plak bawak kamera. Saja je kesini sebab tempat ni wajib bagi aku kalau ke Bangkok. Best tempat ni...i loike!!

Tak sabar nak balek Phuket sebab malam esok ada dinner kat Restoran Uncle Foo lagik. Kali ni dia yang belanja....perghhh....mesti bestnya!!

4 comments:

mother of two said...

yang orang belanja paling best kan...kan..kan..:)

orangrawa said...

mother oftwo....aah....bawak perut je!

Lily.Lulu said...

chatuchak !!!!
bangkok .. tahun depan tunggu daku !!

:)

hehehe ~
jom bang gi bangkok ..
shopping sama2

larat x rasanya ?
:P

orangrawa said...

Lily....kat chatuchak tu kena pegang tangan ramai2...kalau tak gerenti sesat dan tak jumpanya kawan2!!