Friday, November 7, 2008

EDISI HIAS BERITA HARIAN


Pertandingan Rumah Idaman Berita Harian

Semalam member aku sms aku suruh tengok Berita Minggu bertarikh 2 November 2008. Aku kat sini memang selalunya akan dapat suratkhabar dari Malaysia tapi lambat la sikit bergantung pada bila staff aku ngantornye ke opis aku ni.

So, belek punya belek rupa-rupanya ada sesuatu untuk aku. Nilah dia gambor yang buat aku terkezut tu...dan aku rasa kawan aku tu pun terkezut le kot jugak:-


Frontpage Edisi Hias Berita Harian 2 Nov 2008


Page 13 - satu lagi gambor tapi sama gak!

Rupa-rupanya gambar dining hall dan part of the living hall aku telah ditunjukkan dalam suratkhabar tu. Front page lagik dalam Edisi Hias. Sebenornya, tahun lepas aku masuk pertandingan ni dan adalah seorang cameraman Berita Harian tu datang amik gambar. At last aku cuma dapat tempat kedua untuk kategori apartment/condo dan untuk keseluruhan hanya mendapat hadiah saguhati aje. Tapi tak kesahlah kan sebab aku pun saja-saja je masuk dan idea semua sendiri punya, tak payah nak pakai interior designer bagai. Hadiahnya dapat le aku 2 set 34" Flat Screen TV dan 2 benda alat elektrik yang lain.

Dan ini plak saje je aku tunjuk gambar lama masa open house. Tu le dia sofa yang dalam gambor tu.


Ni le sofa tu!

13 comments:

hazlin said...

tahniah. memang akak perasan gak sbb penah baca n3 dulu. tahun ni boleh masuk lg ke?

orangrawa said...

yak masuk dah kot kak lin....malas!

Lily.Lulu said...

wahhhhhhhh ..... bagusnya !!
nih rumah kat msia la yeh ??
hehe~

lillies said...

cantiknye deco..pasni lily nk masuk umah baru bole la tlg deco kan ek..ala2 eric gitu..ahaks..!!

orangrawa said...

lily...aah kat subang tu!

Lilies.....ni eric tak bertauliah!!

Farah said...

caya la bro.. masuk la lg tahun ni.. mane tau rezeki kali ni dpt juare lak..

Inah said...

nanti bro dtg jadi pakar runding utk umah kat adelaide ni plak ye :)

Nikli said...

wahh..
so lucky..
:)

best best..

orangrawa said...

farah...tahun ni tak do umah kat KL...susah sikit.

Inah...nanti haru biru umah u i buat nanti.

Nikli.....untung badan katanya!

Nikli said...

murah rezki jugakk..
sebab hati baik..

hahahaa..

Shah said...

Waaa... Kitorang dari dulu ingat nak submit masuk apa2 competition tapi takut time diorang tetiba datang rumah nak ambik gambar - rumah tengah bersepah & penuh bulu kucing merata2 lak hehehe. Terus kensel...

MNN said...

wahhhh.. congrats!! :)

orangrawa said...

shah....make sure cuci dulu sebelum dia org datang!

MNN....tks tapi tahun lepas le tu!