Tuesday, November 11, 2008

MENGHITUNG HARI...................



Sekarang ni busy le gak sebab lusa nak ke Bangkok ada meeting.



Lepas tu hari Sabtu kena balik kampung kat Perak sebab ada sepupu kawin.



Dan inshallah ujung bulan plak aku akan berangkat ke sini untuk mencari ilham....katanya!!



Kalau ada rezeki plak mungkin aku akan ke sini jugak. Ari tu Ryan Air ada buat sales giler murah dan aku pun gatal tangan le beli. Bukan apa, alang-alang dah dekat dan murah, why not explore je...kan??



So, mintak-mintak semua plan ni mudah-mudahan diberkati Tuhan dan jadilah hendaknya.

Untuk itu, aku dengan penuh perasaan dan perasan nak nyanyi lagu Mbok Kris Dayanti ni.....menghitung hari...detik demi detik.....ya sambung tuan-tuan!!

8 comments:

Farah said...

Wah syioknyer.. NAK IKOTTTT!! Hehee..

mother of two said...

wow best tu!!!

orangrawa said...

farah.....tu la teruja ni....meeting punnya preparation pun dah tak menentu buatnya!

Motheroftwo.......mintak2 jadile!!

Lily.Lulu said...

banyak projectnya tuh ..
macam2 xtvt ..

tang hujung bulan tuh .. enjoy ur holiday ye bang !!

sakan berjalan u olss !!
:D

orangrawa said...

Lily....meriah uollss kan?

MNN said...

ryan air memang murah!! selalu diaorang buat offer!! :)

nanti dah naik ryan air cerita ehhh.. hehehehe.. laju!! :) dah try naik masa balik from venice to paris tempoh hari.. :) tapi bersedia untuk naik roller coaster!!.. :) part corner tuuh dia ambik tajam oooohh!! :)

syarliz said...

bro, nak pi London ke? Alamak bestnya....i memang dah lama plan nak pi sana tapi belum kesampaian lagi. Insya Allah ada rezeki....sampailah jua kan!!! Berapa lama cuti?????

orangrawa said...

MNN....tu yg nak try tu.....teruja tgk tiket dia yg murah tu!!

Syarliz.....plannya kat London 5 hari, Milan 4 hari, Manchester/Liverpool dalam 3 hari je!!