Thursday, September 18, 2008

SAMBAL SARDIN TELUR DADAR

Hari ini aku pecah record. Buat pertama-tama kalinya AKU MASAK. Untuk jamuan sahur plak tu. Sebenornya tak plan pun tapi lepas tengok blog Ziana yang pasal sambal sardin tuh, terus aku ke dapur jap tadi. Tetiba teringin shima plak aku nak makan sardin. Nasib baik stok ada aku bawak dari KL masa balik last week.

So, apa lagik....panas kuali, goreng telur dadar dan masak sambal sardin. Pergh......tah apa rasanya aku pun tak tau.....tapi berselera pokcik makan. SEkarang aku dah kenyang dan nak terbongkang dah. Perut aku semakin memboncit nampaknya bolan posa nih....ingatkan boleh la kempis....rupanya.....nan ado!!!!


Mula-mula begini


Lepas tu jadi camni


Akhirnya terus jadi macamni!

4 comments:

shahril aley said...

kalau pi sana
boleh la merasa bro zul masak sambal sardin utk ktorg plak

orangrawa said...

haha.....jangan korang sakit perut sudah....

leez said...

kesiannya dia...makan sardin dan telur goreng.....

orangrawa said...

leez....nakbuat camano....itu yg ku mampu.....pergh...sedey!!