Monday, September 22, 2008

HARLEY RIDER - TWO FAT BOYS TOGETHER-GETHER (with new photos updated)


Harley Davidson 'Fat Boy'

Malam ni ada bukak posa ngan tarawih sekali atas jemputan kawan kita orang, Khun Sumon. Aku dan Fahmi dijemput oleh Sumon untuk berboka posa kat umah emak dia. Sedap betui masakan kampung. Puas betul aku makan malam nih. Tapi tak sempat plak ambik gambar sebab segan maklumlah ramai yang dijemput termasuklah tok imam dan bilal kampung. Lepas boka posa kita orang semua buat tarawih kat masjid dikampung dia pulak.

Bukan ni yang aku nak cerita sebenornya tapi the highlight of the night was kita orang dapat bawak Sumon punya Harley Davidson. Pergh.....best siut!!! Merasa gak duduk atas Fat Boy nih. Nak beli tak mampu so tumpang orang punya aje lah. Sumon ni plak baik hati dan tak kesah punya kalau kawan-kawan dia nak try. Maklumlah....dia ni tokeh besar Harley Davidson kat Phuket nih!! Dalam kedai dia ada lebihkurang 30 bijik....namakan aja model apa yang korang nak.....sume ade!!!

So, apa lagik......perasaan bagus la aku tadi ngan Harley Davidson model FAT BOY. Seswai le tu ditunggang plak oleh another FAT BOY jugek!!!


Ride Thailand - Kedai Sumon


A Fat Boy & Slim Boy Riders


Gigih aku mengempiskan perut untuk Harley pose!!

Few photos aku tangkap siang tu tapi lupa plak nak masukkan:-







6 comments:

leez said...

wahhh ada gaya.....apa lagi bro....orderlah satu. Suka tgk geng2 bikers ni kalau berkumpul ramai-ramai.

orangrawa said...

leez....pokcik tak mampu...pinjam aje bolehla!!

MNN said...

gempak laah harley!! hehehe.. sila posing!! hehehe.. :)

orangrawa said...

mnn....posing je lebey!!!

lily.lulu said...

wowww !!
besnya motorrrr ...
agak2 ada x sesape nak bawak kita pergi menunggang kalau kat sana
haha !!
berangan ajo

:D

orangrawa said...

lily....sebenornya kawan tak reti pun bawak motor...duduk belakang je ari tu!!