Sunday, May 11, 2008

MAKAN-MAKAN


Makanan dah terhidang...makanlah


Family Kari, Man & Lizam


Zety, Kazar, Kak An dan anak


Tuan rumah dengan aweks cun!!


Shamaz, Diara, James & Suzanna family

Fid, Azura, Lilia & Malia
Lizam & family


Tuan rumah dan peminat2

Suzanna & family
Suzanna yang ceria senantiasa

Pose jangan tak pose

Ina, Malia, Ida & Ema


Roti jala yang sedap

Sabtu lepas aku buat sedikit makan-makan untuk office-mates aku. Lokasinya kat umah akulah. It was a simple yet memorable event dan thanks to all yang datang petang tu. Ramai yang cancel last minute due to whetever reasonslah but nevertheless, bilangan tetamu yang datang kira alhamdulillah jugak.

Nak senangkan keja, aku cater aje kat one of my office mate punya kawan. Menu agak simple tapi quiet variety. Ada mihun soto, mee kari, nasi empet ngan kuah kacang, roti jala, ayam masak rendang, pengat durian dengan pulut, kuih-muih, buah-buahan dan segala bagai.

Sincere thanks for Kak Ann for delicious home made muffins yang panas lagi tu, Iza for karipap pusing yang memang aku suka, Suzanna for spaghetti dan chocolate roti marie yang yummy, Ina for bihun goreng, Surayya for pengat durian dan pulut, Lilia dengan rambutan dan yang lain-lain aku pun lupa macam-macam korang bawak.

Yang tak datang tu, rugilah korang sebab makanan banyak sedap dan free lagi tu....bukan kena bayar pun, just bawak perut je.
Anyway, thanks to all my frens baik yang datang ataupun yang tak datang. Inshallah, ada rezeki aku buat lagi.

5 comments:

Shah said...

Cantik rumah kau bro. Sampai dah nak transfer masih tak sempat2 jemput kitorang ke sana ye. Sampai hati lupa housemate lama :-( Hehehe...
(Saje nak buat kau rasa guilty la ni)

orangrawa said...

Shah, bukan gitu....anytime uols lalu subangjaya singgah je.....mmg ada plan nak buat makan2 untuk kawan2 macam kita tapi plan transfer bertukar....tu yg kelamkabut dibuatnya. Anyway, anytime dtg je la....

Lily.Lulu. said...

wahh .. cedapnyaa ...
macam2 ada .. meriah betol !!

orangrawa ... rumah kamu di subang ye ?? condo ke ?? mmg cantik rumahnya ... boleh tau x which part of subang dan apekah namanya .. if u dont mind

:)

awieworld said...

alahai, makan2...cantik rumah ko...sowi r, aku tak dapat nak kontek ko la...pasal aku kat KL keje follow bos aku jer...hampeh..

anyway, ko kat subang jaya ek, annti aku kontek ko, aku singgah leh?...tak makan2 sembang2 pun jadilah, bukan apa pun ok... :)

orangrawa said...

Cik Lily, teman dok kat area sjmc...namanya condo boulevard..dibelakang holiday villa subang adanya kediaman teman..baru je pindah sini tapi dah kena pindah tempat lain plak..

Awie, sudi-sudikan tapi selasa dah nak berangkat dan balik semula ke KL 30hb nanti...