Thursday, November 15, 2007

SATU LAGI CERITA...

It was a very hectic day.......maklumle we have to stay till late to brainstorm our Regional Marketing Plan 2007+1 (...i have problem with my number eight button).

Masa tu dah pukul 9.00 lebih dah. Semua dah mula rasa bosan....tension....rimas....sebab we all started this brainstorming session since early morning. We decided to stop (esok kena continue balik) dan one of our friends suggested to go for karaoke. Budak2 semua dah tension....so apa lagi....harussssssssss pergi. But of all, only 5 of us yang nak enjoy karaoke session nih. The rest....balik ke hotel...letih katanye. Since the nearest karaoke place dekat Bukit Bintang, so I drove them to RedBox (promote plak!!!!).

Yang best nye kat sini ada package campur dinner....i think around RM29+++. Sampai2 je terus balun dulu makanan.....malumle perut dah berirama gitew. Sambil berangkut segala bagai makanan2 yang ada....terus we all masuk bilik....maka bermulala session karaoke kita orang. Masa tengah2 makan itew, Yati's friend joined us for the session.

Nida start the session ngan lagu rock dia. Not bad la....ada gak sora dia. Next...my turn. Mcm biasa..my intro was 'Bukan Diriku'...one of my fav numbers dari Samsons. Lepas tarik napas panjang2, kangkang2 sikit kaki tu 1,2,3.... dan aku pun mulalah menyanyi. Considering ini baru 1st song, kira okla....maklumla nafas banyak lagi.

Yati's turn was next. Wah....Adibah Noor's Terlalu Istimewa plak. Mentah2lah same saiz....(jangan marah ye!!!). To my surprise, this gurl mmg MANTAP dan MALATOPS!!! Dia punya tarik tuh, memang dahsyat. Terkasima kau dibuatnye.

Mr Teo, Danny & Kawan Yati masih senyap. Seronok agaknye tgk we all bertiga ni belasah mike tuh. After all, datang sini pun niat nak karaokekan...so apa lagi....bantai je la.!

Kira malam tu lepasla gak tension dek branstorming session sebelum tu. This is the time to chill-out. Bukan selalu enjoy nagn budak2 ni maklum le dia orang nih dari cawangan lain.

Sedar tak sedar...dah dekat pukul 1.00am. I told them I need to go home. Dah le umah aku jauh, the next day tu kerja plak. Budak2 ni lainlah.....dok kat hotel sebelah tu je.

I say goodbye to them that nite (pagi dah pun) dan terus balik umah. It was a good and entertaining nite and aku mmg enjoy sangat-sangat. Puas hati rasanye!!!! Cuma tak bawak kamera malam tu....kalau tak boleh gak post kat sini.

4 comments:

Yazeed said...

montel,

jom arrange red boks ngan kengkawan saya, menangis dengar diaorang nyanyi...haru biru..semua lagu ning ngan siti jer

Bila nak link ke blog kite??? Bila nak wat makan makan kat umah.. nak tengok gak konsep Bali ala-ala Subang Jaya nih..

Shah said...

Yo bro. Bila masa pulak kau bukak blog ni. Welcome ke dunia blog.

Yazeed said...

tapi bro kalau nampak macam sama jer layout blog tu ampun ampun ya... hitam nampak kemas... iklan yang cakap..

orangrawa said...

aku baru je belajo-belajo buat blog..seronok plak.

nanti aku panggil korang datang umah...buat makan2 untuk kawan2 yang seangkatan gitew!!

Shah....cantik gambo2 dalam blog ko...