Thursday, August 28, 2008

TETIBA RASA NAK KE BANDUNG...

Tadi saje je aku surf internet pasal Bandung. Tetiba aku rasa macam nak kesana plak. Maklumla raya dah dekat dan kalau dapat gi shopping sempena nak raya ni mesti best kan?

Terus je aku email kat Lily sebab dulu dia pernah shopping sakan kat Bandung. Mintak tips dari dia dan tengok balik entry Bandung dia dulu.

Silap-silap gaya mau aku redah aje ni...tapi mungkin a short trip aje lah kot. Plan kalau jadik pergi pagi Sabtu dan balik petang Ahad naik Air Asia. Hari Senin aku dah kena balik ke Phuket sebab dah masuk opis.

Ermmmm....best jugak nih.....bulan posa pun posa lah....

Ada sesapa nak join?

8 comments:

hazlin said...

Kao ko bojalan sang. Apo kojo kao? Kao urang mano? Lwn Kudo? Do i know u?
Bilo nak nikah?

orangrawa said...

kaklin...koja buruh karek ajo...uci orang lawan kudo...skrg dah duduk tapah

hazlin said...

wokay. nikah sok jomput yo.

orangrawa said...

inshaalah

lily.lulu said...

bro ... percayalah mesti x cukup tuh ..

pergi jumaat balik ahad ok lagi ..
kang x puas shopping ...

:D

if u need any tips or help .. bisa aja ngomong sama gue deh !!

hehe ~

orangrawa said...

lily....bisa....i mungkin call si budi tu jadi supir...

lily.lulu said...

yes .. pakai budi tuh bagus giler bro ...

dia sume tempat dia tau .. sangat baik dan friendly ..

bagus bawak dia jadi supir .. segala barang kita shopping dia tolong angkat ..

:D

orangrawa said...

lily....it sudah bagus....nanti kalu trip on i akan call dia...