Wednesday, August 20, 2008

KAK ANI KAT BANGLA ROAD, PATONG

Clip ni member aku yang bagi masa dia datang Phuket 2 hari lepas. Macam tak caya plak aku biler dengar. Kat dalam club di Bangla Road di Patong tu dia boleh mainkan lagu Noraniza Idris tuh......perghh cayalah Kak Ani....internasional gituh!!!

video

Malam semalam plak masa aku keluar ngan dia orang, we all pun lepak2 la kat satu disko nih. Kali ni lagu Memori Daun Pisang nyanyian Iwann dan Amelina plak. Macam tak caya je aku!!! Tapi sorry tak record la plak kalau tak boleh tunjuk kat sini.

No comments: