Wednesday, August 6, 2008

MAKAN-MAKAN LAGIK!

Baru-baru ni kita orang buat makan-makan lagik. Saje je sebab ramai yang kempunan nak makan nasik lemak ari tu. Kali ini ada tetamu dari KL yang kebetulan tengah bercuti kat Phuket so we all pun ajak le sekali.

Malas nak tulis banyak-banyak...korang tengok je la gambor-gambor yang ada yek?


Lilin tu hiasan aja.


Jamuan sudah terhidang


Bergedik santai katanya!!


Pekena teh tarik uolss....sedap sangat


Adik-adik manis


Makan sambil pose gitew


Santai bersantai


Tukang masak dan tukang makan (tuan tanah le)


Sikecil molek


Tuan tanah melengkor kekenyangan

2 comments:

Lily.Lulu. said...

amboih tuan tanah .. besnyaaa la makan makan macam nih ...

bro .. nnt kita nak g phuket la
bro kat sana kan ?????

orangrawa said...

Lily...ye kat phuket. Kalau nak duduk kat Patong Beach, I boleh kasik satu hotel 3 star cuma RM80 semalam siap breakfast (kawan2 rate). Tapi offer dia sampai 31OCT sebelum super peak season dia dtg. Hotel not bad with pool. Baumanburi Hotel kaedahnya.