Wednesday, June 18, 2008

MY NEW OFFICE.

Hari ni baru sempat nak settle down kat office. Apa-apa hal ambik gambo dulu..pose sini sana mana yang patut.

So nilah dia tempat cari makan aku yang baru.....tak jauh mana pun dar Malaysia tapi kira oversea le jugak....


Senyum je la yope!!


Ofis aku yang baru.


Sambil posing sambil buat-buat menaip..boley??


Serius kah?

4 comments:

Lily.Lulu. said...

beshnyaa org ada bilik sendiri ..
:)

orangrawa said...

Alhamdulillah.....tapi masih makan gaji lagik!!

awieworld said...

wah bro, besnyer...tahniah...aku kat ofis dok kat luar, berselang ngan partition jer...jhuhu

orangrawa said...

Awie....lama-lama nanti dapat le tu....