Wednesday, June 25, 2008

AKEDEMI FANTASIA 5 - SIAM VERSION

Tadi tengok tv kat umah...tukar channel sana sini alih-alih terbukak channel AF5 Thailand. La....tak sangka kat sini pun ada AF jugak rupanya. Tapi memandangkan satu habuk pun aku tak paham, so aku ignore ajelah AF5 Thailand nih. Tapi rasanye nak tengok konsert dialah malam minggu ni kat tv tuh...tah-tah lagi grande!


AF5 Siam version


Student le ni kot?

5 comments:

A f f e n d i O s m a n said...

bestnye dapat dok obersi....

tapi apa pun mesia still the best
kan?

orangrawa said...

affendi...harusssssssssssss mesia tetap manjadi pojaan hatiku..

Lily.Lulu. said...

ada yg kacak2 x student lelaki nya ??
hehehehe
:D

Beruang Madu said...

waaa... coba tengok kalau kalau leh mengalahkan AF Melaysia yg pancit tu

orangrawa said...

lily....lawa-lawa gak budak-budak jantannye..

bm....nanti aku tgk konsert dia camana ....