Thursday, June 26, 2008

HARI LAHIRKU


Sumpah...ni bukan gambo aku!!

Hari ni 27 June. Hari ini adalah hari kelahiran aku. Aku pun sebenarnya tak ingat sebab memang aku bukan jenis yang celebrate birthday.

My old fren yang aku pun dah lama tak jumpa sent me an email. He wished me "Happy Birthday". Dia jugak attachkan 'Age Character Calculation' yang more less agak benar mengenai sifat-sifat aku. Thanks bro sebab ko ingat my birthday...aku pulak langsung tak ingat ko punye....minta maap ye banyak-banyak!

Daripada 'Age Character Calculation' tu, ni yang aku dapat:-

Age in days 13871
Age in hours 332893
Age in minutes 19973570
Age in seconds 1198414212
Age in Milli seconds 119841421181
Age in weeks 97094
You born on Saturday

Dan menurutnya lagi, orang yang dilahirkan pada 27 June, mempunyai sifat-sifat berikut:-

* Thinks far with vision
* Easily influenced by kindness
* Polite and soft-spoken
* Having lots of ideas
* Sensitive
* Active mind
* Hesitating
* Tends to delay
* Choosy and always wants the best
* Temperamental
* Funny and humorous
* Loves to joke
* Good debating skills
* Talkative
* Daydreamer
* Friendly
* Knows how to make friends
* Abiding
* Able to show character
* Easily hurt
* Prone to getting colds
* Loves to dress up
* Takes time to recover when hurt
* Brand conscious
* Executive
* Stubborn
* Those who loves me are enemies

Surprisingly, I HAVE ALL THAT CHARACTERISTICS......ermmmm, impressivelah "Age Character Calculation" nih!

So, aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat diriku sendiri....semoga hidup aku diberkati Allah, dipanjangkan umur, dimurahkan rejeki, dipertemukan jodoh dan senantiasa berbuat amal kebaikan dan meninggalkan kemungkaran. Amin!!!

Tak dilupakan ucapan terimakasih kat kawan lama aku di Amerika nun, si Mariah Karim ataupun nama glamer dia Maria Carey kerna sudi menyanyikan lagu Happy Birthday versi live buat aku. Thanks so much Cik Mar (nama masa sekolah dia dulu nih)sebab ingat jugak ko kat aku lagi yek walaupun ko dah glamer sekarang!! Ku terharu....


Ni pun bukan aku....ni JuOn la...

4 comments:

Lily.Lulu. said...

HAPPY BIRTHDAY !!
Moga dipanjangkan umur dan bertambah rezeki selalu ..

Insya-Allah ..

Enjoy ur day ;)

orangrawa said...

Thanks Cik Lily.

Beruang Madu said...

SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR.... panjang umurnya, panjang umurnya, panjang umurnya serta mulia serta mulia... heheheh maaf lewat ucap nih...

orangrawa said...

terimakahseh encik bm...