Tuesday, March 31, 2009

MINTAK-MINTAK JADIK YA PAK!!



Kalau jadik, aku akan ke Jakarta dalam masa terdekat nih. Ni pun tak sure sebab ada plak meeting kat KL 2 hari sebelum tu.

Kalau tak jadik jugak, masuk ni dah 3 kali aku cancel Jakarta trip aku disebabkan MEETING. Tiket dah beli dari tahun lepas lagi ni......

Mana nak stay? Apa nak buat? Apa yang best kat sana? Wallhuaallam.....main redah je lah! Tengah sibuk surf ni untuk cari info.

Mintak-mintak jadilah......

8 comments:

mother of two said...

waduh mesti jadi pak!!!

are you said...

salam bang..

kadang2 meredah ni best gak. adventure!

hazlin said...

pak, pasti seronok jalan-jalan di Jakarta. tapi supir tu menyeramkan...
hahhahahha

Leez said...

Selamat bershopping jadi jutawan. Hik Hik!!

melon. said...

pasti seronot.

orangrawa said...

Sheila....macam tak jadi plak sebab ada meeting....geram giler...mintak2 meeting diawalkan!

are you.....redah je bak kata nadia!!

KakLin...kena cari supir yg bagus!

Leez.....hehehe jadi jutawan bukan senang!

Melon.......memang seronot nanti!!

sepul said...

tak sabar nak tgu entry jakarta..coz i'll go there in december'09

Lily.Lulu said...

bang .. pergi jangan tak pergi
mmg dari last year abg asik nak pergi je kena cancel kan

tujuan utama kat sana nak shopping kain @ nak shopping brg2 lelaki aje ???

kalau nak hotel save budget, kita cadangkan tidur kat hotel N1 jalan petamburan, sangat dekat dengan tempat shopping iaitu Tanah Abang. hotel tu baru dan sangat2 selesa. dan hotel tu cantik.

kalau nak dok kat hotel bandar boleh aje, cuma quite expensive skit la kan.

jangan lupa ke plaza senayan. jangan ke plaza ex. boleh ke sogo kalau mau. pakai taxi aje, sana blue bird taxi berlambak !!

selamat bang !!
:D