Wednesday, March 4, 2009

ONE NIGHT IN SAIGON!



Tadi lepas makan saje je keluar jap dan amik gambar kat area Continental Hotel ni. Nilah gambar-gambar yang aku ambik:-














8 comments:

hazlin said...

Salam,
dah pindah rupanya. sorilah dah lama tak jenguk. hope everything ok at a new place. Lepas ni g mana pulak?

orangrawa said...

dah ke saigon sekarang

awieworld said...

wah ke saigon plak...heheh

* eh aku kat kl ko plak kat saigon....hehehe..

alahai, tak per la....susah sebab nak kontek ko...lagipun aku rasa kawan ko ramai yg booking ko kalu ko balik KL....huhu....tak per la....dah nasib aku...hehehe

orangrawa said...

awie....ekekele.....ape la ko ni!!

Nikli said...

Salam..
Lama xsinggah sini..
Last week pi majlis wedding Lily..
:D

xbalik KL..??
Amacam tempat baru..??

Best gambar.. actually, i mmg suka kalau gambar malam yg lighting ala2 kuning nih.. gambar malam masa kat rumah u kat Phuket hari tuh pon sangat best2..

susah x kamera baru..?? update laa with more pics.. :)

orangrawa said...

Nikli.....aah saw dalam blog Lily and Ziana. Tak balik KL pun sebab masih baru kat sini dan teramat sibuk. Nak amik gambar banyak pun tak sempat lagi.

Ghaz said...

Assalamualaikum Bro,

Saya Ghazali Rawa dari Raub tapi duduk kat Bangi. Terserempak Blog you bila search Rawa dan kebetulan ada hajat nak bawa famili cuti ke HCMC in June. Boleh tolong bagi tip on lodging and waht to do kat sana? Kalau tak keberatan boleh email to ghazmf@gmail.com. Thanks

orangrawa said...

Ghaz....ok nanati i email you.