Tuesday, April 7, 2009

GERAM - TAK JADIK LAGI!!!



Malas nak cakap tapi tahap bengang aku memang tinggi. Again and again for the THIRD TIME, my trip to Jakarta has been cancelled sebab MEETING. Tak boleh cuti katanya walaupun 2 hari je.

Now aku nak mintak endorsement dia orang to change my travel date. Hangin satu badan aku bila dapat call tengahari tadi.

Hangin.....hampes.....macam sialllllll!!!!

6 comments:

lillies said...

salam..
relax bro...jangan hangen2 sangat..kang tebako lak...sabar yea...mesti ade hari yang u dpt pegi....take care...

hazlin said...

Ini memang betul punya marah + bengang!
kesiannya.... bawak bersabar....

tentu ada hikmahnya..

mother of two said...

nie yang hangin gak nie.. tak dpt tengok gambar!!!

Farah said...

ala tian bro.. sabo je le.. lepaih miting2 sume, amik cuti sminggu terus.. hehee..

orangrawa said...

Lilies....takpa next time boleh pergi!!

KakLin.....betui tu!!!

Sheila....tu la...punyalah usung kamera ari tu alih-alih tak jadi!!

Farah...cuti kena freeze bulan ni!!

Lily.Lulu said...

erk ..
takottttttttt !!

sbb x penah tgk orang rawa mengamuk macam ni

mungkin takde rezeki kali ni
harap2 next time dapat la pergi ye bang

:)