Tuesday, March 24, 2009

BACK TO KL



Best...tak sabar nih.....barang dah siap semua dan tengahari ni fly back to KL sebab esok ada meeting. Yang penting balik ni akan stock-up makanan banyak-banyak dan bawak sini segala.

So, dalam masa seminggu ni, aku akan terlepas kejap dari:-




Tak sabar nak balik!!

7 comments:

Lily.Lulu said...

welkam bek to kl
bang, kalau bang free nak jumpa
nak pass something
:)

mOhD^.^rAz said...

welcome back

mother of two said...

selamat pulang cuti2.. eiiii dengkinya.. ader tak kerja kosong cam u:)

lillies said...

salam...
welcome back to Malaysia..
jangan lupe bawak balik BELACN....penting tu...!!! KICAP sekali...hehehe...

awieworld said...

la, ko bila balik...

aku jumaat ni g kuching la plak. ahad baru ballik....adoila...

nanti hang out la kat mana2 pokok, kita jumpa yer..lepak...minum2 ok...

Nikli said...

balik lama ke..??

orangrawa said...

Lily....free waktu siang dari khamis, jumaat, ahad dan senin. Tapi kalau lewat malam free gak..

Raz..thanks.

Sheila...u kat Dubai lagik best!!

Lilies....kicap cap kipas udang dan sos lingam tu harus!!

Awie..ahad ptg aku free atau senin!