Thursday, January 1, 2009

SELAMAT TAHUN BARU 2009 - LIVE DARI SYDNEY la plak!!

Assalamualaikum semua,

Orang Rawa ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2009 kepada semua. Malam tadi aku adalah antara orang yang pertama sekali sambut tahun baru sebab perangai giler aku yang tak semena-mena terbang ke SYDNEY le plak. Nyambut tahun baru ngan kawan-kawan katanya.

Ok....nanti bile sempat nanti aku akan postkan gambor-gambor yang aku amik malam tadi kat Darling Harbour. Ramai orang bagai nak giler tapi seronok sebab so happening. Kalau kat KL ni tak kuasa aku nak menempoh jem giler tu ke KL dan as usual, aku just stay kat umah amik gambor dari balcony ngadap Sunway Pyramid tu aje.

So, tunggu ya gambor-gambor tu!!!

11 comments:

Inah said...

sila la singgah adelaide :)

hazlin said...

salam tahun baru 2009. bejalan sang kao ko. nanti post gambar cun-cun okay.. tak dapek poi, nengok gambar jadi la...

~M i z a ~ said...

yup2! agree2! mmg best pn kat darling harbour mlm td =)

~M i z a ~ said...

hahaah! tersilap taip tmpat plak..bkn darling harbour, tp harbour bridge! =)

Anonymous said...

Wah MAcam Duta PBB lah kau nie ke sana ke sini...lepaih nie ke mana pulok?

Farah said...

Bro, semata2 ke Sydney sbb nk celebrate new year ker? wahh wahh wahh.. syoknyer..

Ziana said...

wah abg zul...
keje giler smpi ke Sydney ek!!
sgt best!!

teringin gak nk wat keje gilo mcm tuh..
:)

insyaAllah oneday..
:)

x sabo nk nengok pic!
:)

Lily.Lulu said...

amboihhhhhhhhhhhh !!
no wonder la dia sms kat kita ckp celebrate 3 hours early
rupenya ke sydney
mak jeles nokkkkkkk !!

anyway ..
HAPPY NEW YEAR 2009 bang !!!

May this year brings lots and lots of luck and happiness in ur life

;)

awieworld said...

wah sydney....conoknyer.....selamt tahun baru 1430H dan 2009 masihi

taufik said...

wahhhhhh hebat u ols. teringat sydney 2 tahun lepas di sana.

orangrawa said...

Inah.....ADL next time....harus singgah tu!!

Kak Lin...nanti dolu....nanti post gambar yo!!

Miza...kawan tak sempat ke Harbour Bridge!!

Anonymous....bukan duta PBB...tapi duta Makjun Nyonya Meneer!! Bisa ya??

Ziana.....inshallah sampai le tu one day. Gambor sat no!!

Lily...hehehe saje je kan? Happy new year to uolss too!!

Awie...selamat taun baru to mu jua!!

Taufik....kena nyanyi lgu kenanganku jefrideen tu!!