Monday, January 26, 2009

SENJAKALA DI PHUKET



Petang Sabtu lepas, saja la aku explore kawasan Phuket ni untuk ambik gambar. Maklumlah, masa aku kat sini dah semakin singkat dan rugi rasanya kalau aku tak explore sepenuhnya (walaupun memang tak sempat nak cover).

So, petang tu, aku pergilah area Patong Beach sebab nak ambik gambar matahari terbenam. Kawasan ni kat hujung Patong Beach menghala ke Kamala Beach.

Antara percubaan merakam senjakala aku kat Phuket macam kat bawah ni ha:-











Sampai je kat umah malam tu, aku lepak jap kat swimming pool. Saje je amik gambar kat sini sebab waktu malam memang best swim kat sini sebab very the sunyi dan privacy gitu!!






Lengkaplah malam minggu Orang Rawa malam tu!!!I am gonna miss all these stuff......sedey betui la!!!

3 comments:

lillies said...

sweet memories will always remain....
nanti ade masa bole pegi lagi kan....jangan sedey2....hehehe...

Lily.Lulu said...

phuket bess kan bang ......
kenangan semua nih

orangrawa said...

lilies....memang boleh pergi lagi...inshallah!!

Lily....memang best santai kat sini!!