Monday, January 26, 2009

SEPETANG DI PHROMTEP CAPE, PHUKET



Petang Ahad (semalam) plak aku pergi merayau ke Phromtep Cape yang terletak lebih kurang 45 minit dari rumah aku. Tempat ni agak popular ngan pelacong kalau nak tengok sunset. Tapi aku rasa tak best la plak sunset shoot yang aku dapat sebab tak berapa chantek aku rasa.

Letih jugak naik turun bukit tapi takpala ni pun my first and last to visit tempat ni. So-so aja dan tak berapa best pun tapi tetap kena pergi sebelum aku meninggalkan bumi Phuket ni. Tapi yang pasti, punyalah ramai manusia kat sini lepak-lepak bergedik santai.

Antara yang aku ambik semalam:-


















Itu jelah yang aku ambik buat konang-konangan!!

9 comments:

lillies said...

nice pics....as for me, i think there's lots of meaning from the pictures taken....
nice shots bro...!!
nanti ajar dak ni cane nak amik gamba cantik2 ek....
bole?

ArnabGumuk said...

cantik baju!!beli kat mana??nak satu??hehehehe

orangrawa said...

Lilies....kaedah main ambik je secara auto sebenornye....tapi gambar tak sebest sebelum ni!

AG...ala murah je RM35 kat BI masa sale!!!

Lily.Lulu said...

bang ....
gambar cantik !!
tempat lagiiiiiii la cantik !
:D

orangrawa said...

Lily.....percubaan tu amik gambor scenery!!

hazlin said...

wah! cantik bangattttt. nak cilok boley?

orangrawa said...

KakLin....cilok aje .....

mother of two said...

abg rawa,
cantiknyer tempat tu.. alah.. tak sempatler kiter pegi sana... abg rawa dah nak blah.. at least ader free tourist guide:)

orangrawa said...

MO2....tu la dia...tapi takpa....sila dtg ke destinasi baru plak!!!