Wednesday, April 29, 2009

BALIK KAMPONG & MAKAN!



Yesssssssss...Jumaat ni public holiday kat Vietnam dan kebetulan aku nak kena renew my visa. So aku amik kesempatan ni untuk balik KL esok malam. Dapat 3 malam kat KL dan balik semula ke Saigon tengahari Ahad cukup memadai bagi aku.

Best......tak sabar dan makan banyak-banyak. Jangan terbongkang macam kat bawah ni sudeh!!


Kenyangye....tak larat nak bangun!

8 comments:

lillies said...

salam...
syok ek dpt balik mesia...hehehe..
x balik Gopeng ko?
dak ni minggu depan balik Gopeng...hehehe...

Lily.Lulu said...

selamat pulang bang
makan banyak2 sampai lebam tau !!
baru puas hati

:D

hazlin said...

balik gopeng jom.. dah sebulan tak balik.

are you said...

salam bang...

konfem kena balun mkn byk2 ni. bukan selalu dpt balik n makan.

pulun jgn tak pulun...

D'Rimba said...

Jauh perjalanan luas pemandangan.....

Ida Hariati Hashim said...

Salam,

Saya ni first time dtg sini..seronok saya baca kisah orang rawa di perantauan, sbb saya pun rawa jugak, cuma a quarter rawa sahaja :)

Have a pleasant week ahead!

sepul said...

makan bro jangan tak makan. kasi pecah...

orangrawa said...

Lilies....nasib balik baik KL sebab my bro sakit.

Lily....tak sempat sangat makan sebab jaga orang sakit.

Areyou....next time balun.

DRimba...ya betul!

Ida....sama la rawa ni. Thanks for visiting.

Sepul....hehehe harus!!