Sunday, April 26, 2009

FAREWELL ROSLI & KAK LEEN



Jumaat malam lepas ada farewell buat Rosli dan Kak Leen yang akan meninggalkan Saigon back for good ke Malaysia. Tak ramai yang datang maybe sebab ada hal kot tapi aku mengambil kesempatan ni untuk hadir dan mengenali mereka sambil buat networking. First time aku jumpa Rosli ni masa farewell predecessor aku. So, kira baru kenal la jugak!

Malam tu kebetulan Duta Malaysia ke Vietnam pun ada sama. So we all pun makan-makanlah kat Restoran Halal@Saigon yang dimiliki oleh Presidnt MBC, Dr Shimi.

Food wise ok saja takda semothing superb pun. Just layan ajalah walaupun harga yang dikenakan agak tinggi. Anyway, enjoy the photos below.


Rosli yang baju oren


Akmar & Kak Leen (kanan)



Pose ramai-ramai buat kenangan


Duta Malaysia (kiri) & Akmar



Si comel Puteri


Special momento disampaikan oleh Dr Shimi


Aku dan lain-lain


Aku & Fauzi


Kak Leen & Rosli


Ucapan dari Duta Malaysia


Mina, Akmar, Puteri & Zaley



Gambar beramai-ramai

So semoga bertemu lagi dengan dia orang di lain masa. Biasalah, hidup kat sini orangnya bertukar-tukar. Dah adatlah tu.

3 comments:

hazlin said...

Salam, u bila pulak nak balik Malaysia?

hehehe..

Lily.Lulu said...

tak pe bang
nanti balik malaysia boleh jumpa dorang

:)

orangrawa said...

KakLin...taknak balik cepat sangat.

Lily...minggu ni I ada kat KL..!