Sunday, May 24, 2009

NAK TULIS APA EK?

Sejak dua menjak ni, jarang sangat aku hapdate blog ni. Tahla...kadang-kadang takda idea dan mungkin takda benda menarik nak tulis.

Bebanan kerja agak teruk kat sini...lagi pressure dari di Phuket dulu. Aku takle komplen tapi kadang-kadang bingai jugak otak aku dibuatnya.

Alhamdulillah sokongan staff dan rakan-rakan kat sini agak baik. Takle rasa tertekan sangat...tapi aku ni kalau tertekan pun kat luar aku senyum je. Dalam hati sendiri tanggung dan sendiri yang tau.

Badan aku plak rasanya lately ni semakin naik. Asyik makan je....kalau tak makan lapor plak...dah makan...nak makan lagik. Tengah sihat ni bedal je la kan?

So, nantilah, aku uploadkan few photos activiti aku beberapa minggu yang lalu buat kenangan aku sendiri di kemudian hari.

4 comments:

hazlin said...

Tulis je apa-apa..

sibuk sangat le ye.. tu maknanya kao rajin kerojo. Mudah-mudahan naik pangkat lagi..

orangrawa said...

KakLin...dah terpakso...nak buek camano....kuli ajo!!

Lily.Lulu said...

sian pulak bila baca
bizi sokmo ye bang ngan kerja
jangan tension2 yer
kalau tension makan ajo
janji happy !
:)

orangrawa said...

Lily...tu le....next time baik KL jom gi makan2...makan ngan pengantin !!