Sunday, April 20, 2008

HARI INI DAN SEMALAM

Yesterday was Saturday. I went out with my fren for makan-makan kat Pavillion and he did his shopping later that afternoon. We all makan, jalan then makan again sampai perut aku memboyot jadinya (memang dah boyot pun...haha). Then we all stop kejap kat Speedy dan he borong le segala cds yang ada. Aku pulak tangkap dvd cite "Anak Halal" yang aku suka sangat tu walaupun criteni aku dah tengok kat panggung ari tu.

On my way back home, aku singgah kejap kat Subang Parade. Motip??...aku nak ambik gambar pasport sebab untuk urusan visa aku yang aku perlukan sempena dengan tugasan terbaru aku macam yang aku cerita kat topic "Kezutan" ari tu. Lepas je amik gambo, aku menggatal jap pergi ke Rock Corner. Tengok punya tengok, terus aku terbeli cd terbaru Mariah Carey dan Leona Lewis. Puncanya sebab kedai tu pasang lagu tu masa aku datang dan sedap plak lagunye.

Today is Sunday. Seperti biasa aku bangun lambat... sebab... suka hati aku la kan?? Lepas bangun trus aku ke Carefour kononnya gi breakfast...tapi breakfast pukul 11.30 boley??? Lepas melantak sakan terus aku hantar baju-baju kat kedai Dobi akak Indon dekat area Gazebo tu.

Memandangkan aku ni cepat rimas kalau berambut panjang (walaupun bukannya panjang manapun rambut aku tu), terus je aku singgah kat kadai gunting rambut sebelah kedai dobi tu. Tak pikir panjang, terus aku cakap kat mamak tu, "Kasik mesin nombor satu mamak" maknanya memang pendek la jawapnya rambut aku nanti. Aku memang rasa rambut pendek ni lebih seswai buat aku sebab nampak macam brutal gitew....boley??? Maklumlah nak berhijrah ni so kenalah imej barukan???


Gambo syiok sendiri

Malam ni sepatutnya ada perjumpaan ngan kawan aku tapi clash plak tu ngan Anugerah Planet Muzik.....ermmm mintak2 meeting tu tak jadilah sebab line-up artis yang perform malam ni best bangat. So, aku tunggu je lah camana nanti.

Esok hari Senin...malasnya aku nak ke opis...Monday Blues katanya.

9 comments:

Lily.Lulu. said...

kalau terlepas x pe ...
astro kan rajin dok mengulang
:D

cuma feel tgk live ngan ulangan lain laa

orangrawa said...

ulangan tak sebest live lakan?

orangrawa said...
This comment has been removed by the author.
awieworld said...

ayo, dah nak g ker?...bila nak jumpa nie?..celebrate la apa yang patut...heheh.... :P ok bro?

orangrawa said...

awie...nanti dalam bulan 5 leh jumpa kat tempat biasa.....u let me know...

Beruang Madu said...

erkkkkk.... zul tu dah macam rambut si MIM yg baru... sholin style hahahahahaaa

orangrawa said...

shaolin temple subangjaya kaedahnya cik beruang madu....

Shah said...

Welcome to the club togel hehehe... Tapi sesuai la rupa baru ni... Memang nampak brutal habis :-)

orangrawa said...

shah, ala-ala brutal manja gıtew...ahaks!!