Friday, April 25, 2008

DAN KEMBARAKU PUN BERMULA...!!



Sekarang ni, aku tengah sibuk pack barang untuk perjalanan aku pada malam ni.
MH 030 KUL/IST 2359 - itinerary aku untuk malam ni. Of course aku excited sangat tapi at the same time berdebar-debar jugak maklumla aku akan buat solo expedition gitew....

So, once aku sampai, kalau internet connection ok, aku akan update kt sini.

Adios....

2 comments:

awieworld said...

wah,...dah flight...selamt jalan dan moga berjaya yer...jgn lupakan aku ek....

aku tak ingat la apa nama aku letak dalam hp aku...leh kasi no hp ko tak?...

maliksutanmuda@yahoo.com

ok.. jgn marah aaa!!!

orangrawa said...

aku baru pergi bercuti aje....