Monday, January 4, 2010

VIVA LAS VEGAS!!!



Salam semua,

Entry Barcelona ari tu pun tak abis dah masuk entry ni plak. Bukan apa, saja je nak hapdet pAsal cuti ku yang terbaru.

Hari ni dah masuk hari ke 3 di Las Vegas. Hari pertama kira gone sebab sampai malam selepas 19 jam flight. Hari semalam purposely spent kat Factory Outlet beli barang dan tengok Cirque De Soleil - Zumanity show. Rabak gak duit semalam borong macam2.
Tempat ni memang duit je lah....shopping is the best here sebab semua ada. Factory Outlet sampai dua.

Tapi this trip tak amik banyak gambar....tah le...malas plak...mungkin dek cuaca sejuk kat sini...13 degree...tapi ada matahari....kira sedaplah jugak.

Nantilah, kalau sempat aku amik gambar sikit dan uload kat sini.

Viva Las Vegas semua!!

7 comments:

singAsong said...

Happy Holiday !

Leez said...

wah..wah...US lah plak...ni yg buat i jeles...huhuhuh...

mother of two said...

wa abg rawa ke las vegas pulak... syoknya. takpe sambil2 honeymoon dan shopping2...

Farah said...

jeles hokeyy! hehee.. have fun bro..

kerol said...

wah bestnya cuti:)

@xiM said...

cepat cepat upload lagi gambaq..

orangrawa said...

Sing.....thanks!!

Leez....ubah angin plak cuti kali ni!

MO2....shopping ada la honeymoon takda!!

Farah...memang enjoy giler!!

Kerol.....memang kutunggu cuti ni.

Axim....sat nanti hapload gambor!!