Tuesday, January 19, 2010

MAGGI @ SAIGON


Ari ni masa lunch time....konpius....tak tau nak gi makan mana. Dah tak larat rasanya asik mengadap benda yang sama je.

So, aku decided balik apartment aku......ingat nak masak nasik....malas plak sebab time a bit limited....so akhirnya masak MAggi......ya Maggi tuan puan. Stock masih banyak dalam lemari tu.....so aku perangat kan dapur, jerang air dan kaboom........MAGGI PERASA AYAM pun masuk.

Kasik taruk bawang dan telur sikit so tadala rasa plain sesangat kan......

Sambil makan maggi sambil aku layan FB dan blog nih.....

Ermmmmm kenyang gak......dan sat ni nak balik opis sambung kerja balik.

Abis setengah hariku di Saigon untuk ari ni.

5 comments:

catz said...

eh..apesal megi ni nampak sgt vassss nih...mcm bukan megi dah...
tgk pun terliur..

Leez said...

sangat terliur..walaupun saya bukan penggemar maggie..

hazlin said...

salam..
best pulak sesekali makan megi.. terliur pulak. nak cubalah..

Nor said...

Salam -

Bro - hari2 makan Maggie - sah2 balik Mesia boleh beli banglo..huhuhu

orangrawa said...

Catz....maggi memang best...tak kiralah...dari dulu sampei sekarang maintain je tastenya.

Leez...sesekali teringin shima..takpa!!!

Kak Lin....cubalah...mesti sedut abih cam iklan tu.

Nor....hahaha....beli banglo la aku lepas ni...amin!!