Monday, December 7, 2009

MARI MENGHABISKAN CUTI TAHUN!!



Ujung tahun dah dekat.....apa aku nak buat? Cuti tahunan masih banyak.....apa aku nak buat? Rasa-rasanya nak jalan-jalan lagi.....

Yezza....aku dah decide mana nak pergi buat menghabiskan cuti tahunan aku.....tempat dah decide, hotel dan flight tickets tengah nak beli.....dan yang penting, kali ni buat pertama kalinya aku akan travel berdua......bukan sorang lagi!!!

Tunggu!!!!!!!!

8 comments:

@xiM said...

selamat menghabiskan cuti tahunan yaa bang!!

Leez said...

wahhh dah berdua...tahniah!!
tapi...kenduri tak jemput punnnn....

hazlin said...

Selamat bercuti..

siapalah yg bertuah tu..

have fun!

orangrawa said...

axim....jadikan korang dtg ke saigon next year? let me know laya!!

Leez...hehehehe....berdua gitu kali ni....tapi kenduri belum lagi!!

KakLin....tunggu ye!!!

Lily.Lulu said...

sampai ati x jemput kenduri
uwaaaaaaaaaa

bang .. enjoy ur holiday !!
ke mana tu ??
:D
berdua lagi besh
ehem ehem ~

orangrawa said...

Lily....hehehe...macam yo yo je kan? Kali ni inshallah ke USA...tengah tunggu hari je ni!!

Farah said...

wow wow.. ke USA lak bro.. gi berdua lagik.. don't do anything that i wouldn't do ya.. hehee.. gurau jek..

have fun bro!

orangrawa said...

Farah....yezzza!!