Sunday, February 17, 2008

JUSTIN FURTADO


Justin & Nelly

Lately ni, aku busy bangat. My on-going project sekarang very important. Aku kena oversee a big and major event for my Company. Infact, I am doing this for the first time ever...maklumla aku pun baru je masuk Department ini.

So, for the coming week, aku terpaksalah lupakan segala aktiviti sosial aku....ngadap kerja aja le to make sure semua ok. Kalau tak ok, kena ok kan jugak. Kalau masih tak ok, tetap ok kan jugak. Infact hari Sabtu dan hari ni aku terpaksa ke opis. Banyak benda yang aku nak kena settle to make sure everything is taken care of.

Kalau ikut-ikutkan, memanglah letih. Not to mention my crazy boss yang sooooooooooooooo perfectionist. Aku rasa kalau orang bunting, harus terberanak terus kalau kena sumpah seranah boss aku tu. For him, all aspects kena cover. Kalau tak cover, alamat berjawaplah aku. Remember, "coffee 3.00 o'clock on my table?".....statement standard dia yang aku rasa dah tah berapa kali aku dengar!! Tak larat!!

Anyway, aku pun taknaklah tension sesangat pikio benda-benda ni. So, untuk meredakan pemikiran aku, aku pun pergile kedai dan jumpa 2 DVDs ni.

Justin Timberlake 'Live From Madison Square Garden' dan Nelly Furtado 'Loose The Concert' memang berbaloi. Aku memang suka si Justin ni sebab show dia semuanya malatops. The quality of the DVDs is excellent(of courselah....ori apa??) dan almost all popular songs dia ada dalam DVD ni. Lagu-lagu popular macam 'SexyBack, 'Senorita', Like I Love You' dan banyak lagi memang mantap. Yang paling syok tengok bila dia menari.....memang best!!

Nelly Furtado ni pulak memang klasik. Aku suka penampilan baru dia yang agak moden as compared from her previous album. Lagu-lagu dia pun banyak yang catchy macam 'Promiscuous', 'Maneater', 'Crazy' dan lagu lama dia yang aku suka sangat 'Powerless'.

Walaupun aku tak sempat lagi nak tengok sampai abis tapi aku rasa dua-dua konsert ni memanglah ngetop. Nantilah aku ada masa free sikit aku akan layan sampai abis.


Lagu ni untuk orang rawa...enjoyce!!


Ketiakku licin....tak caya tengok!!


Go Justin....Go Nelly.....jangan lupa kat aku yek!!!!

5 comments:

awieworld said...

hai..mmg bz giler ko nie...kerja macam ko, mmg kena byk bersabar. kalu tidak, mmg tak boleh tahan.

anyway, ko ingat aku tak>,,, kita pernah jumpa di suatu tempat ini...

cek my blog, maybe ko ingat..

www.awieworld.blogspot.com

maliksutanmuda@yahoo.com

email aku ok... :)

orangrawa said...

ingat...ingat....memang tak salah le tu...

-fAiZiQ- said...

salam ziarah.

Mmg tensi gak kalo ade bos camtu, sy pun mengalami situasi yg sama. tp bos sy ni suka main campak keje, langsung x briefing ape2 pasal tugas yg dia bg. main campak jer, yg dia tau keje tu mesti siap.

tensi.... tensi....

orangrawa said...
This comment has been removed by the author.
orangrawa said...

boss i ni nasib baik tam main campak2...kalau tak lagi tension