Wednesday, December 15, 2010

MAHALO HAWAII!!




Salam semua!



Baru je sampai Saigon pukul 11.30 malam pada 14hd December 2010 selepas 2 hari bercuti di San Francisco dan seminggu di Hawaii.

Highlight percutian ni masa kat Hawaii la sebab first time pergi.......SF dah 3 kali dah tapi best jugak sebab niat nak ke Alcatraz Island tercapai jugak.

Ok.....nanti aku share pengalaman kat sana ya on the next entries.

Overall komen.........Hawaii memang best giler dan kalau korang ada peluang, pergilah sana!!
Bye for now.

pst# Mahalo maknanya terimakasih!!

5 comments:

sepul said...

fuhhh kalo lah dapat pi. cuaca Hawaii actually mcm mana ya? makanan senang dpt?

orangrawa said...

cuaca ,acam malaysia tapi nyaman sedap berangin....makan seafood je.....boleh idup la kiranya!!

Norr said...

salam -

Bro, makan seafood jer?....sian nya...

Yan said...

Salam kenal,

bestnya ye bercuti di sana..

orangrawa said...

Norr.....itu je yabg boleh makan....
Yan....salam kenal.....ye memang best sangat kat sana!