Saturday, November 27, 2010

PENUTUP CUTI TAHUN 2010



Lama tak blog sebab malas + pc aku ada problem + takda idea.

So, harini dah masuk 27 November dan aku dah plan nak pergi cuti buat penutup 2010.

Cuti terpaksa kena abis sebab nak carry forward memang payah, so apa lagik....plan aja lah.

Tiket dah beli, hotel dah book dari booking.com dan tunggu masa ajalah. Mintak2 OKlah semuanya.

Destinasi ke mana?

MASIH USA JUGAK........awal tahun 2010 ari tu aku ke Los Angeles dan Las Vegas......hujung tahun 2010 ni plak aku akan ke .....

jeng...jeng...jeng... Aloha HAWAII dan San Francisco...........yezza.......Honolulu di Hawaii tempat pilihan aku kali ni...dan SF tu sebab aku cuma bayar USD45 je untuk tiket so aku pergi jela...

Baru je tengok siri baru hawaii-5-0...tak sabar rasanya aku nak ke sana....especially ini first time aku kesana.!!!

Nanti aku ambik gambar2 dan buat siaran secara langsung dari sana ya.....tunggu!!

Mahalo!!

5 comments:

sepul said...

goodluck dan selamat bercuti abg tom

orangrawa said...

timakasih en sepul!!

nadh said...

pergi naik airline apa ?

nadh said...

pergi naik airline apa ?

orangrawa said...

nadh.....naik Korean Airlines!!