Saturday, August 29, 2009

NEXT TRIP......

Sekarang ni tengah busy nak buat persediaan untuk berjalan bulan depan. Inshaalah kalau diijinkan Tuhan, raya ketiga aku dah terbang dah makan angin sambil melihat tempat orang.

Sbenarnya last minute punya plan sebab mula-mula ari tu ingatkan nak ke Jepun tapi rasanya trip ke negara matahari terbit tu kena postpone la dulu. So, aku tukar plan la sudahnya.

Spain merupakan destinasi terbaru aku....MADRID dan BARCELONA ada dalam plan sekarang. Tiket kapal dah beli cuma tengah surf internet nak cari tempat tinggal. Aku ni hostal pun jadi janji murah.....so boleh la guna duit yang lain buat shopping ke etc. Hostel/hotel tu untuk tido je......tak yah nak buang2 duit duduk tempat mahal-mahal..





So, mudah-mudahan semua OK dan berjalan lancarlah hendaknya...

9 comments:

Anonymous said...

Cuba Hotel Monegal, dekat dgn La Ramblas & Plaza Catalunya

Anonymous said...

assalamualaikum....

marhaban....travel la ke middle east...terutama mekah n madinah...skali pegi mesti nak lagi....bumi barakah...bumi para anbiya'.....:)

lillies said...

salam...
wah, bestnye bro...!! nanti jgn lupe amik pics yang santek2 tau....mari kita lihat kebesaran Illahi...bolekan??dak ni x mintak ape, cume nak tgk gamba2 yg santek jer....hehehe....

orangrawa said...

Ano....tks nanti i check hotel tu.

Ano....insgallah umrah ada dalam plan.

Lilies,...itu sudagtentu...inshaalah!!

hazlin said...

Rajin sungguh kao bejalan. Bila nak habiskan satu pusingan?

are you said...

salam bang..

waaaa jalan lagi bang. best niiiii...

nanti amik gmbr byk2 yeee...

sepul said...

bes bes.... harusla kan belajar ckp spain kan. jgn lupa latinos lak ye

Leez said...

bestnya...bila plan nak gi tu?

orangrawa said...

Kak Lin....banyak lagi kena pergi.

Areyou.....ohh itu harussss.

Sepul....aah tengah belajar nih!

Leez..from 23sep onwards.