Sunday, August 9, 2009

BUSY GILER!!

Sekarang ni tengah busy giler sebab next week kena berkampung kat Subang ada regional meeting. Banyak benda kena buat maklumlah staff aku tengah cuti so terpaksalah boss dia yang kena buat semua.

Tahap busy aku memang giler sampaikan......................



Tension....tension...tension!!!

7 comments:

sepul said...

wahhh sabar ye bang.

Shah said...

Hahaha... Itu gambar blogger tegar tu hehe

Lily.Lulu said...

hahahah
ade ade je la abang zul ni
gambar tu kelakar giler
:P

orangrawa said...

Sepul....busy tahap gaban.

Shah..tak kira mana tempat tetap berblog...walaupun tengah projeck.

lily.....gambar sapa la tu gamaknye ye?

Leez said...

muahahaha...kelakar lah..

Nak tanya... bila agaknya nak amik order kek and tart tu???

kerol said...

sabar bang, kalo tensen, rajinkan diri mkn cokelat, bleh redakan tekanan=)

Leez said...

bro zul, what day you nak collect? Coz i nak siap2 prepare the cake and tart tu.