Thursday, August 27, 2009

TEH TARIK SELEPAS TARAWIKH @ SAIGON



Salam semua.

Dah lama tak hapdet blog ni. Malas pun ada.....taakda benda nak cerita pun ya jugak.

Anyway, sajalah nak berkongsi aktiviti di bulan Ramadhan di Saigon ni. Alhamdulillah so far Tarawikh tak tinggal lagi....mudah-mudahan bertahan.

Dan seperti menjadi kebiasaan kawan-kawan sini, lepas Tarawikh kita orang ramai-ramai lepak pekena teh tarik.

Best sebab rasa macam kat Malaysia rasanya....cuma teh tarik dia tu kureeeeeeng kow sikitla dari teh tarik mamak Malaysia.

Saksikanlah.......














Itulah aktiviti kami.....

5 comments:

mother of two said...

jadiler tukan... nampaklah ada gaya teh tarik:)

Lily.Lulu said...

teh tarik is a must untuk abang kan ??? kalau x de x sah

:D

selamat berpuasa !!!

orangrawa said...

Sheila....bolehla lepas rindu!!

Lily...ya mesti ada ..penting tu!!

sepul said...

waa bestnya... tak sejuk ke bang?

Leez said...

Selamat berpuasa!!

wahh...Besarnya gelas teh tarik!!
Geng lepak tu semua org sana ke or org sini??