Wednesday, August 5, 2009

BERBALOI TAK BERBALOI



Minggu lepas masa balik KL ada tengok Konsert Search Di Awan Biru. Konsert tajaan Celcom ni memang kutunggu-tunggu maklumlah aku ni memang peminat tegar rock kapak.

Konsert berlangsung di Bukit Qiara dan aku beli tiket rega macam kat bawah ni. Malas nak citer panjangla sebab upset dengan konsert yang diwar-warkan sebagai antara terbaik ni. Baru lagu kedua dah blackout sOund system dia. Apa ke halnye yope sampai begitu sekali. Lepas tu sound system dia terus jadi hampeh.....spoilt giler rasanya.



Satu lagi aku kurang puas hati sebab pilihan lagu2 malam tu kurang menarik.Banyak lagu2 ngetop Search takda....lagu2 baru yang kurang popular plak banyak.

Beberapa gambar aku ambik tapi lokasi aku kurang menarik so tak banyak gambar best aku dapat.



















Search should do better on their next concert....kalau tak jadila TAK BERBALOI BALOI!!!

6 comments:

sepul said...

ALAMAKKK...rock kapak la bro. sempoi sempoi. tu la pasal ada gak member cakap sound hancur la. lawa t-shirt tu!

hazlin said...

ikutkan iklan cam yo yo ooo je ye..

kesian peminat bayar mahal..

[siti] said...

kawan2 saya pun ramai btol yang tak puas ati dgn konsert ni, sampai frust2 pon ade. hehehehe.

Leez said...

Tulah....sib baik hari tu i tak terbeli ticket.

Lily.Lulu said...

ye la bang ...
lily ada baca blog2 lain jugak
ramai komplen x puas hati ...

orangrawa said...

Sepul...tula pasal....spoil concert tu....expectation tinggi ni!

KakLin....memang berbaloi tak berbaloi kato nyo!!

Siti...rasanya semua tak puashati.

Leez...tak rugi tak pergi!!

Lily...exactly...ramai komplen!!