Saturday, July 19, 2008

MALAM BARBEQUE DI PHUKET

Malam ni ada jemputan kat rumah Madam Ruby, Director Tourism Malaysia untuk barbeque.
Macam biasa aku teruja kalau nak kerumah dia yang cantik ni. Acara malam ni merupakan our second gathering sejak aku bertugas ke sini.

Makanan agak simple dan tak berlebihan macam ari tu. Iyalah bukan ramai pun kita orang kat sini.

Boss Harley Davidson Phuket, Mr Sumoon yang sempoi pun datang join kita orang. Last week, we all dah pergi kedai dia dah tapi tak pulak bawak camera. Kalau tak boleh gak tunjuk pose atas motor Harley dia yang ada le dekat 30 bijik kat kedai dia tu.

Anyway, it was a great night and thanks Mdm Ruby for being such a nice and spoRting host for us.

Next time buat lagi yek...


Ramai-ramai posing lepas kenyang


Mdm Ruby, Maa, Tuan Tanah & Sumoon (boss besar Harley Davidson Phuket)


Karaoke time as usual


Kipas sambil posing


Sibuk semua mengipas barbeque


Tuan tanah dengan Fahmi tengah mengipas

2 comments:

Lily.Lulu. said...

makan x sudeyyyyyyyyyy ???
aiyoo !! rasa2 makin mengembang ke x bang kat sana

hihihihi ~
*kidding*

orangrawa said...

lily....pengembangan semulajadi semakin berterusan..hahaha!!