Wednesday, October 21, 2009

SALAM SEMUA.....

Salam semua...

Lama betul aku tak hapdet blog ni....sebuk memanjang dan mood pun lepas cuti ni malas sikit.

So, korang sure nak tau apa yang aku buat kat Spain ari tu kan? OK nanti aku cerita secara ringkas dan gambar-gambar aku taruk kat sini JUGAK nanti.

Ada 2 lagi entry aku nak masukkan jugak selain dari Spain trip tu...satu masa raya dan satu lagi pasal open house raya kat Saigon.

So, tunggu sat no........tengah nak buat ni!!!

6 comments:

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah untuk orang rawa

Marina Monroe said...

Salam, auntie tunggu dgn sabar..tapi jgn lama2 sgt yer!!

boxhousestudio said...

bukan auntie marina monroe je sanggup tunggu...auntie BHS pung sabar menanti berita...mmmm...

Lily.Lulu said...

saya setia menanti ni bang
tak sabar nak tggu pic
:)

Leez said...

mana gambarnya???

orangrawa said...

Pak Kara....terimaksih kerna datang menziarahi blog saya.

Auntie Marina....baru je post satu entry pasal Spain.

Auntie BHS.....inshallah sat ni keluar posting spain!

Lily.....gambar banyak tapi masih tangkap pakai auto...tak baca manual lagik!!