Monday, October 5, 2009

LETIH TAK ABIS DAH KENA.....



salam...

Baru je balik dari Spain semalam....pagi ni sampai Saigon dah dapat call esok kena ke Hanoi ada meeting......aduhhhh.....capek pak....letih tak abis dah kena meeting.

Lepas tu plak hari Khamis balik KL sampai ahad dan balik semula ke Saigon pagi isnin next week.

Gambar2 dan cerita Sepanyola aku tu tungguuuuuuu!!!!

7 comments:

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog mereka di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang sama seperti Digg dan Innit. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

Nor said...

Salam -

Bro - dah puas bergumbira,kena membanting tulang lah pulak.
tolong tgk kot2 opis kat Hanoi pun hanyaut dibawak arus.

balik KL?...open-hse still byk lagi kan...horeyyyyy....

sepul said...

wahhh sangat kebizian ye. takpe nanti ada peluang rest cukup bro. tak sabaq pulak nak baca entry spain. nanti letak gambar2 latinas banyak2 ye. hehehehe

awieworld said...

salam bro...adoila..lama tak jumpa ko. aku pun baru je abis event kat K. Terengganu...ganu je yer..tak ler ke obersea sana macam ko..huhu

anyway kalu ko ada masa msj la aku leh lepak sembang sama..lama tak berbual ngan ko...ok...

jgn lupa yer..contact..!!!

awieworld said...

my hp no. 0134688040 call me...hehe

Lily.Lulu said...

bang .. entry sepanyola jangan tak keluar .

x sabo nak baca ni
:D

orangrawa said...

Sepul....dah post dah satu entry!
Awie....nanti balik KL aku call ko kita minum2.
Lily...baru je keluar satu entry!!