Sunday, July 19, 2009

HANTU ITU GEMBIRA JUGA KAH?



Aku nak tergelak bila baca karangan budak sekolah ni. Budak mana la agaknya ye dan cikgu nya pun satu hal jugak.

Tah betul ke tak cerita ni, wallahualam!!!

13 comments:

Lily.Lulu said...

hahaha
sabau jek laa
:)

zany said...

akak tak terkejut. budak sekarang kurang membaca, lebih banyak main PS, keluar karangan pun macam kartun saja, ha, ha.....

lillies said...

salam..
tingginye imaginasi budak tu...hantu pun bole jadi takut dgn dia??hehehe....

bole jadi penulis skrip cite hantu neh...hehehe...

kerol said...

mcm tpksa bt sj budak tue..hehe

mother of two said...

wakakkaka... budak sekolah maner ler nie

Anonymous said...

orang rawa ,anak saya lagi teruk karangan dr yg ni..at least cikgu dia ada gak masa nak jumpa dgn student tu..
kes anak saya..cikgu buat derk je..
entah laaa..kekadang nak tego lelebih kang susah..takut nanti sy teremosi..

Anonymous said...

salam..weii korg x reti tgok ke tulisan diorg tuh sama...
cube tgok tulisan dkwat merah and dak yg tulis tuh..huruf2 dia sama just yg "budak" nie tulis cara dak skul padahal sama yg merah..x caye cari la persamaan dia..huhuhu..dapat email kt saye ye..heheheh.
putra_mcromance@yahoo.com..

Anonymous said...

anak saya pun sama..tulistulis campor BI dan BM

Anonymous said...

HAHAHAHAH!! KALAU SAYA, SAYA TLG SAMBUNGKAN...."HANTU TERKEJUT MELIHAT MUKA SAYA YG TERKEJUT! HANTUPUN CABUT LARI"!

gerbera said...

ok jugak dia buat cite hantu.kalo dia buat citer bunuh2,langgar2. Aku pun dh lupa apakah kadar imaginasi aku tinggi time aku sekolah2 dulu

hazlin said...

agak-agaknya hantu tu jenis hantu apa ek?

sapa punya karangan ni?...

Rush Murad said...

hahhahahaaa.....simple story tapi....ntah ler... kelako....

orangrawa said...

Memang kelakor budak2budak sekarang!!!