Saturday, July 4, 2009

Farewell & Birthday Party @ My Avalon



Malam Jumaat lepas, kat umah aku ada buat makan-makan sikit. Sebenarnya, salah seorang kawan aku akan balik for good ke Malaysia. Dan secara kebetulan pulak, seorang lagi kawan aku sambut besday pada hari yang sama. So, dia orang ni pun plan la nak buat makan-makan. Memandangkan besday aku pun baru ke lepas beberapa hari, dia orang ajak le aku sekali celebrate sama-sama.

Malam tu, member aku si besday boy yang masak. Mamat ni memang terer masak dan lauk malam tu simple je, nasik tomato ngan ayam masak merah, acar buah, roti jala kuah kari daging dan beberapa lagi makanan yang tetamu bawak. Ramai yang dijemput sebenarnya tapi sebab ramai jugak yang balik ke Malaysia atas urusan kerja, so yang datang adalah dalam 30 orang kot.

Antara makanan malam tu:-




So,tengoklah gambar-gambar yang aku ambik malam tu. Seronok sebab dapat makan ramai-ramai dan makanan pun menyelerakan.









Farewell gift dari aku.


Norly posing ngan hadiah aku

So, to Norly, selamat berangkat semula ke Malaysia dan buat my fren si besday boy, happy besday buat ko.

8 comments:

[siti] said...

cute pulak kek tu. karaoke tuh. huhuhu. hm.. makanan nampak yummy.. kenyang pun boleh lapar tgk.

Nor said...

Salam -

Bro - ALDO?....pandai you pilih.

orangrawa said...

Siti...mmemang sedap my fren tu masak.

Nor...aah ALDO....i suka tgk beg tu sebab kaler putih.

Lily.Lulu said...

walaupun yg ada 30 org dah kira ramai dan meriah la tu bang

tengok segala makanan
hullamak !! meleleh air liur ni
hehehe :D

cantik beg yg abg belikan untuk norly tu. nicee !!

Beruang Madu said...

Erkkkk... Freddy ada kat sana...?? wah banyaknya korang masak.. start pukul berapa tu??

orangrawa said...

Lily..makan memang sedap.....maklumla chef dia terer....beg tu i memang tau taste dia...nirly pun suke.

BM....aah...freddy le tukang masak kami skrg! Dia baru pindah sini. Start pukul 5.30ptg masak....!!

Beruang Madu said...

wahhhh kira laju jugak tu kalau start kul 5 petang... freddy wat apa kat sana, kerja sekali ngan korang ker atau dai bukak restoran kat sana?? by the way my email ialah udangsegar@yahoo.com

orangrawa said...

Fredy company dia hantar sini...dah 2 bulan tak silap...